Turnauksen säännöt

Ottelut pelataan kahdesta voittoerästä pistekatolla 21, mikäli kolmas erä pelataan on pistekatto 7 pistettä (ei puolten vaihtoa, ei arvontaa). Ottelun voitosta joukkue saa 2 sarjapistettä.

Sijoitus sarjatulukossa määräytyy seuraavasti:

Pisteet
Eräerotus
Piste-erotus
Keskinäinen ottelu/keskinäiset ottelut
Arpa

Sarjaohjelma vaihtelee yksinkertaisesta sarjasta jatkopeleillä pelattaviin sarjoihin, tämä riippuu sarjan osanottajamäärästä. Turnauksen järjestäjällä on oikeus yhdistää sarjoja, mikäli osanottajia ei ole tarpeeksi, mitalit kuitenkin jaetaan joka sarjalle erikseen. Tarkemmat sarjamääräykset julkaistaan aina otteluohjelmien yhteydessä.

Edustusoikeus turnauksessa

Pelaaja voi turnauksessa edustaa useaa eri sarjassa pelaavaa joukkuetta. Vajaalla saa pelata: Miesten C-, D-, ja E-sarjojen sekä naisten C- ja D-sarjojen joukkueissa kentällä saa olla yksi edellisellä sarjakaudella Liiga – 2-sarjassa pelannut pelaaja. Joukkueet ovat itse vastuussa sarjapelaajien käytössä,muista reilu peli! Joukkueet voivat keskinäisessä pelissään sopia ylimääräisten sarjapelaajien käytöstä ja se on merkittävä ennen peliä pöytäkirjaan.

Muuta huomioitavaa

Turnauksessa mahdollisesti tapahtuvat epäselvyydet ratkaisee turnauksen jury (Markus Vilander, Miika Aalto ja Marko Rantavuoti). Vastalause on tehtävä tuomarille ja kisakansliaan välittömästi ottelun jälkeen jota asia koskee. Vastalausemaksu on 80€ ja se palautetaan, mikäli protesti hyväksytään.

Ottelumuutokset

Joukkueiden keskenään sovitut ottelumuutokset on ilmoitettava aina kisakansliaan ja muutoksen kohteena olevaan otteluun joukkueet hoitavat kentän ja tuomarin.

Jos joukkueesi ei saavu otteluun, ole ystävällinen vastustajaasi kohtaan ja ilmoita siitä ajoissa. Muun muassa pelaamaan turnaukseen on tultu.

SARJAT

Miehet
A-sarja = liiga (kutsusarja /
kultavaskooli@gmail.com)
B-sarja = 1 ja 2-sarja
C-sarja = 3-sarja
D-sarja = 4-sarja
E-sarja = 5s/puulaaki
F-sarja = M-35 >
Naiset
A-sarja = liiga (kutsusarja /
kultavaskooli@gmail.com)
B-sarja = 1 ja 2-sarja
C-sarja = 3- ja 4-sarja
D-sarja = puulaaki